Bucketlist

Over BucketList

Over BucketList

The things you want to do before you kick the bucket!

De community voor mensen met een wens. Daarvoor is bucketlist.nl opgericht! bucketlist.nl is een initiatief zonder winstoogmerk en is een non-profitorganisatie die leden met elkaar verbind die dezelfde passies hebben. Vervolgens proberen wij ook de wensen te laten vervullen.

Een wereldreis van 80 dagen, het beklimmen van de Mount Everest of de aarde aanschouwen vanuit de ruimte. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een ultieme wens heeft, maar helaas blijft het vaak bij dromen en als het te laat is hoor je vaak: Ik had nog zo graag...

Bucketlist helpt u graag bij het vervullen van uw wens! Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Wij bieden deze community geheel gratis. De eerste stap is dan ook het registreren. Vervolgens gaan we jou en anderen geinteresseerden proberen te helpen met het vervullen van wensen!

U bent nu een stap dichter bij de vervulling van uw ultieme wens(sen). Bucketlist volgt geen gebaande paden. Dus daag ons uit met uw wens. Bucketlist ontdekt, inspireert, motiveert en activeert.

more bucketlist onderwerpen »